Een haartransplantatie inhammen vrouw; werkt het?

Een haartransplantatie inhammen vrouw, de kans bestaat dat je er wel eens van hebt gehoord, maar het is ook goed mogelijk als dit niet het geval is. Dat is geen probleem, ook dan ben jij bij deze blog aan het juiste adres. Een haartransplantatie kun jij natuurlijk nemen om verschillende redenen, maar de gemene deler is vaak dat, of je nu jong, oud, man of vrouw bent, er onzeker van bent geworden. Misschien niet onzeker over het algemeen, maar in ieder geval onzeker over je haar. In deze blog lees je alles over een haartransplantatie, en dan in het specifiek een haartransplantatie inhammen vrouw. 

Wat doet een haartransplantatie inhammen vrouw?

Allereerst is het van belang om even uiteen te zetten van een haartransplantatie inhammen vrouw precies doet. Een haartransplantatie heb je in meerdere vormen, maar de meest bekende zijn die waar een folliculaire eenheid transplantatie wordt verricht en de haartransplantatie waar een folliculaire eenheid excisie wordt verricht. Bij een transplantatie worden er haarzakjes aan de zij- en/of achterkant uit donorgebieden weggehaald met kleine sneetjes. Dan worden ze vervolgens op de kale plekken in de hoofdhuid.

Bij een folliculaire eenheid excisie wordt er een strookje hoofdhuid aan de achterkant van het hoofd weggehaald en vervolgens wordt deze strook in kleine delen opgedeeld. Daarna worden er in het implantatie gebied (de kale plekken op de hoofdhuid) de opgedeelde stukjes strook en kleine haarzakjes geïmplanteerd. De duur van een haartransplantatie verschilt, maar over het algemeen duurt het zo’n twee tot vier uur. Je krijgt van tevoren een verdoving, zodat je van de operatie zelf niets merkt. Het kan zijn dat je hechtingen hebt gekregen die uit zichzelf oplossen, als die niet het geval is moet je misschien nog een keer terug na enkele dagen om de hechtingen te laten verwijderen. 

De resultaten

De resultaten van een haartransplantatie inhammen vrouw kunnen verschillen. Over het algemeen zijn de ervaringen zeer goed, maar bespreek voor de zekerheid van tevoren altijd met de arts wat je kunt verwachten. Elk lichaam is namelijk uniek, en daarom kan het zijn dat jij wellicht fenomenale of ietwat middelmatige resultaten zult boeken met de haartransplantatie. Je kunt echter ook een aantal dingen zélf doen om de resultaten van de haartransplantatie inhammen vrouw te bevorderen. Ook het herstelproces zal fijner en sneller verlopen. 

Allereerst is het van belang om alle instructies van de arts goed op te volgen. De arts weet immers het beste wat je moet doen, hij of zij is expert op dit gebied. Daarnaast kun je een tijdje van tevoren stoppen met roken, drinken, drugs gebruiken, medicijnen nuttigen en de zon vermijden. De eerste paar spreken voor zich, de laatste zul je misschien wat meer moeite mee hebben. De zon is toch goed voor je? Klopt, maar de zon kan je hoofdhuid ook snel beschadigen, zeker als je kale plekken hebt. Smeer je hoofdhuid daarom in met zonnebrand, draag een petje of hoedje en probeer de zon direct op je hoofd te vermijden. 

Misschien vind je ook leuk...